Teröre karşı gerilla taktiği

 Tam donanımlı özel harekât timleri, artık dağlarda kalıp, teröristlerin izini sürüyor!..   Baskın için ilçe merkezlerine ya da karakollara yönelen PKK'lılar anında karşılık buluyor, kaçmaya çalışanlar da kırsaldaki özel harekâtçılar tarafından imha edili

Teröre karşı gerilla taktiği

 Tam donanımlı özel harekât timleri, artık dağlarda kalıp, teröristlerin izini sürüyor!..

 

 

 Baskın için ilçe merkezlerine ya da karakollara yönelen PKK'lılar anında karşılık buluyor, kaçmaya çalışanlar da kırsaldaki özel harekâtçılar tarafından imha ediliyor,

 

DAĞLAR EVLERİ OLDU

 

1990lı yıllarda PKK'ya ağır kayıp verdiren gerilla taktiği tekrar devreye girince dağdaki özel harekâtçıların sayısı artırıldı, Birliğine dönmeden haftalarca arazide kalabilen timler, son olarak 30'u Şemdinli'ye saldıran olmak üzere 51 PKK'lıyı öldürdü.

 

MOBESE YAKALADI 5 TERÖRİST VURULDU

 

Karakolu vuracaklardı Hakkari'nin Şemdinli ilçesine sızma girişiminde bu- lunan teröristler MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İlçeye bir araçla gelen hainler, karakola eş zamanlı saldırı için silahları oto- mobile yüklediler. Ancak, güvenlik güçleri teröristleri zırhlı bir araçla vurup etkisiz hâle getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem