Terör operasyonunda 3 gözaltı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Sultangazi, Esenler ve Bağcılar’da daha önceden belirlediği 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Havacılık ile ilçe ekipleri de destek verdi. Terör ör

Terör operasyonunda 3 gözaltı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Sultangazi, Esenler ve Bağcılar’da daha önceden belirlediği 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Havacılık ile ilçe ekipleri de destek verdi. Terör örgütü DHKP-C’nin yapılandığı öne sürülen adreslerde TEM ekiplerinin yaptığı aramalarda 5 pompalı tüfek, yaklaşık 2 bin 500 fişek ve dijital örgütsel dokümanlar ele geçirdi. Örgüt üyesi olduğu iddia edilen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına aldı.

Polis ekipleri gözaltına alınan şüphelileri Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirdikten sonra Vatan Caddesi’nde bulunan Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şüphelilerin geçtiğimiz hafta çatışmada öldürülen Günay Özarslan’ın cenazesi öncesinde ve sonrasında yaşanan sokak olaylarını çıkartan kişilerden bazıları oldukları öğrenildi. Öte yandan şüphelilerin çeşitli molotoflu eylemlere katıldıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler