TEM’de can pazarı: 30 yaralı

TEM Otoyolu İstanbul istikameti Adapazarı gişeleri mevkiinde buzlanmadan dolayı çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 30’un üzerinde kişi yaralanırken, İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.Dün akşam saatleri itibariyle etkisini arttı

TEM’de can pazarı: 30 yaralı

TEM Otoyolu İstanbul istikameti Adapazarı gişeleri mevkiinde buzlanmadan dolayı çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 30’un üzerinde kişi yaralanırken, İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.

Dün akşam saatleri itibariyle etkisini arttıran ve sabah saatlerine kadar aralıksız süren yoğun kar yağışı sonrası buzlanan yollar, TEM Otoyolu’nda çok sayıda trafik kazasını da beraberinde getirdi. İstanbul istikametine Adapazarı gişeleri mevkiinde meydana gelen birden fazla zincirleme trafik kazalarında 3 yolcu otobüsü, 4 TIR ve çok sayıda otomobil kaza yaptı. Kazalarda 30’un üzerinde vatandaş yaralanırken, yolcu otobüsleri ve TIR’larda sıkışan sürücüler ise Sakarya itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu çıkartıldı.

Sabah saatlerinden itibaren trafiğe kapanan TEM Otoyolu İstanbul istikametinde 112 Acil ekipleri yaralılara ulaşmakta zorlandı. Yaralılar Sakarya ve çevre illerde hastanelere kaldırılırken, karayolları ve polis ekipleri kazaların meydana geldiği alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, kilometrelerce kuyruğun oluştuğu TEM Otoyolu İstanbul istikametine araç girişlerine izin verilmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem