Tatlıses: 10 Kasım hem hüzün hem sevinç

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 10 Kasım tarihinin aynı zamanda kızının da doğum tarihi olduğunu ifade ederek, "Güler misin ağlar mısın. Ben ikisini bir arada yaşadım. Mekanın cennet olsun Atam" dedi.Instagram hesabından bir mesaj yayınlayan İbo, "Mustafa

Tatlıses: 10 Kasım hem hüzün hem sevinç

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 10 Kasım tarihinin aynı zamanda kızının da doğum tarihi olduğunu ifade ederek, "Güler misin ağlar mısın. Ben ikisini bir arada yaşadım. Mekanın cennet olsun Atam" dedi.

Instagram hesabından bir mesaj yayınlayan İbo, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümüydü ve Türkiye Cumhuriyetini kurmuş lider bir insanın ölüm yıl dönümüydü. Bir yanda hüzün bir yanda da sevinç... Ve o gün, o saatlerde kızım dünyaya geldi. Hadi bakalım; güler misin ağlar mısın. Ben ikisini bir arada yaşadım. O gün anladım ki; Müslüman Alemini Allah'ım koruyor. Bazı liderleri de vesile ediyor. Dünya var olalı belli, illa ki bir kurtarıcı göndermiştir. Saymaya kalksak yüzlerce lider sayarız. Örneğin Mustafa Kemal Atatürk'ten başlayabiliriz. Mekanın cennet olsun Atam" ifadelerini kullandı.

Tatlıses: 10 Kasım hem hüzün hem sevinç

Tatlıses: 10 Kasım hem hüzün hem sevinç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler