Talipoğlu'nu Hiç Böyle Görmediniz!

 Usta gazeteci ve televizyon programcısı Tayfun Talipoğlu,rol aldığı reklam ile göz doldurdu. Talipoğlu'nun reklam filminde Kürtçe konuşması ile dikkatli gözlerden kaçmadı. "Güzel Anadolum başarı hikayeleri ile dolu. Bu sefer yolumuz Bingöl'e düştü. Duydu

Talipoğlu'nu Hiç Böyle Görmediniz!

 

Usta gazeteci ve televizyon programcısı Tayfun Talipoğlu,rol aldığı reklam ile göz doldurdu. Talipoğlu'nun reklam filminde Kürtçe konuşması ile dikkatli gözlerden kaçmadı.
 
"Güzel Anadolum başarı hikayeleri ile dolu. Bu sefer yolumuz Bingöl'e düştü. Duyduk ki yeni bir şehir kuruluyormuş." cümleleri ile Talipoğlu'nun yıllardır sunduğu Bamteli progamından bir bölüm gibi başlayan reklam, aslında Enyapı Grup tarafından Bingöl'ye yapılan yeni inşaat projesine ait.
 
Bingöl'lü bir ailenin neden Şehr-i Göl isimli konutlardan ev aldığını sorgulayan ve reklamda aile ile güzel bir sohbet gerçekleştiren Talipoğlu, ardından aile büyüğünün Kürtçe "Yeğenim çay içmeye de bekleriz" şeklindeki sözlerine de Kürtçe teşekkür ediyor. hiç böyle görmediniz!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem