Tabura taciz ateşi!

 Tekeli Taburu'nda bulunan güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktığı belirtilirken, Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan tazic ateşini ardından ise çevrede özel hareket polisleri tarafından operasyon başlatıldı. Bölgede 10 gündür o

Tabura taciz ateşi!

 

Tekeli Taburu'nda bulunan güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktığı belirtilirken, Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan tazic ateşini ardından ise çevrede özel hareket polisleri tarafından operasyon başlatıldı.

 

Bölgede 10 gündür operasyonlar ve çatışmalar devam ederken bugün akşam saatlerinde de İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Günyazı Köyü'nde bulunan Tekeli Taburu'na bir grup PKK'lı tarafından taciz ateşi yapıldı. Güvenlik güçlerininde anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Silah seslerinin duyulduğu bölgede, çatışmaların sürdüğü belirtildi.Saat 21.30 sıralarında ise İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına taciz ateşi açılrdı. Yapılan taciz ateşinin ardından özel hareket polisleri bölgede geniş çaplı operasyon başlatı.

 

Öte yandan, saat 19.30 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından Şemdinli-Yüksekova Karayolu kapatılarak kimlik kontrolu yapıldığı belirtildi. Güvenlik güçlerinin haber alması üzerine bölgeye operasyon başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem