Süper mini elbisesi zor anlar yaşattı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı, şarkı söylerken frikik vermemek için zor anlar yaşadı.Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahneye çıkan şarkıcı Ece Seçkin, elbisesinin azizliğine uğradı.DANSLARIYLA GÖZ DOLDURDUGümbet Barlar Sokağı'nda buluna

Süper mini elbisesi zor anlar yaşattı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı, şarkı söylerken frikik vermemek için zor anlar yaşadı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahneye çıkan şarkıcı Ece Seçkin, elbisesinin azizliğine uğradı.

DANSLARIYLA GÖZ DOLDURDU

Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan bir mekanda sahne alan ünlü sanatçı Ece Seçkin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Dillerden düşmeyen hit şarkısı 'Hoşuna mı gidiyor' ile sahneye çıkan Seçkin, mekanı dolduran tatilcileri coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Seçkin, yaptığı danslarla da göz doldurdu.

ETEĞİNİ ÇEKİŞTİRE ÇEKİŞTİRE SÖYLEDİ

Kendi şarkılarının yanı sıra pop müziğinin sevilen şarkılarını da seslendiren Seçkin'in giydiği kostüm ise dikkatlerden kaçmadı. Ekstra mini transparan bir elbise ile sahneye çıkan Seçkin, frikik vermemek için eteğini çekiştire çekiştire şarkı söyledi.

ece-seckin-elbisesinin-azizligine-ugradi-7568780_428_m.jpg

 

ece-seckin-elbisesinin-azizligine-ugradi-7568780_x_1426_300.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler