Süper Lig takımının adı değişti

 Elazığspor’da uzun süren görüşmelerin ardından isim değişikliği konusunda anlaşmaya varıldı.Bordo-Beyazlı yönetim, Fatinoğlu Holding bünyesinde bulunan Sanica Boru ile isim değişikliği konusunda anlaşmaya varırken, bugün Elazığspor Tesislerinde sözleşme

Süper Lig takımının adı değişti

 

Elazığspor’da uzun süren görüşmelerin ardından isim değişikliği konusunda anlaşmaya varıldı.

Bordo-Beyazlı yönetim, Fatinoğlu Holding bünyesinde bulunan Sanica Boru ile isim değişikliği konusunda anlaşmaya varırken, bugün Elazığspor Tesislerinde sözleşme imzalandı. Böylelikle Elazığspor’un yeni ismi Sanica Boru Elazığspor oldu.

Elazığspor’da uzun süredir gündemde bulunan isim değişikliği konusuna son nokta koyuldu. Daha önce Yüksel Seramik’le anlaşma sağlayan ve bu şirketle sözleşme imzalaması beklenen Bordo-Beyazlı yönetim, büyük bir sürprize imza atarak Fatinoğlu Holding bünyesinde yer alan Sanica Boru ile anlaşmaya vardı.

Bugün Elazığspor tesislerinde düzenlenen imza töreniyle Elazığspor’un yeni ismi Sanika Boru Elazığspor oldu. Bordo-Beyazlı yönetim Sanica Boru ile 3 Milyon TL karşılığında 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bugün düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Fatinoğlu Holdinge Elazığspor’u tercih ettikleri için teşekkür etti.

Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Nesimi Fatinoğlu ve Başkan yardımcısı Ali Fatinoğlu ise Elazığ’a ekonomik yatırımların yanında sportif anlamda da yatırımlarda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem