Suç makinesini kaza ele verdi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanırken, yaralı şahsın cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.E-96 Karayolu Eski garaj kavşağında meydana gelen kazaya karışan sürücünün aşırı alkollü olduğu belirlenirken, şahsın y

Suç makinesini kaza ele verdi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanırken, yaralı şahsın cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.

E-96 Karayolu Eski garaj kavşağında meydana gelen kazaya karışan sürücünün aşırı alkollü olduğu belirlenirken, şahsın yol boyunca iki kez kaza yapması yakalanmasına neden oldu. Turgutlu'da bir kazaya karışan ve bu kazada yaralanan şahsın kimliğini tespit edildikten sonra gerçek gün yüzüne çıktı. İlk kazasını Manisa'nın Şehdazeler ilçesine bağlı Çobanisa Mahallesinde yapan şahıs daha sonra polis ekiplerinin takibine alındı. Turgutlu'da takibe alınan 20 LE 055 plakalı araç ile seyir halinde olan şahıs, Eski Garaj kavşağına geldiğinde aşırı alkolün de etkisiyle Küçük Sanayi Sitesinden şehir merkezine giriş yapmak isteyen İsmail Aydın (47) yönetimindeki 45 ZB 4715 plakalı kamyonete çarptı. Kazada yaralanan şahıs olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KARDEŞİNİN KİMLİĞİYLE KAÇIYORMUŞ

112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine yaralı olarak getirilen şahsın alkol testinde 254 promil alkollü olduğu tespit edildi. Hastane kaydı alınması gereken şahsın gerçek kimliği burada gün yüzüne çıktı. Şahsın yaklaşık 20 ayrı suçtan sabıkası olduğu ve cezaevi firarisi olduğu polis ekiplerince tespit edildi. Hastane polisine ve hastane yetkililerine ağabeyinin vatandaşlık numarasını vererek giriş yaptırmak isteyen şahıs, vatandaşlık numarasını yanlış verince yalanı ortaya çıktı. Kendinden 2 yaş büyük ağabeyi M.B.'nin kimliğiyle kaçan şahsın aslında yaklaşık 20 ayrı suçtan sabıkası olduğu ve cezaevi firarisi olduğu tespit edilen 28 yaşındaki Mustafa Bulut olduğu ortaya çıktı. Polis ekiplerinin dikkatli ve titiz çalışmaları sonucu olay açığa kavuşurken, şahıs emniyette alınan ifadesinin ardından adli mercilere sevk edildi. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin duyarlı çalışmaları sonucu bir suç makinesi yakalanırken, soruşturmanın çok yönlü devam ettiği öğrenildi.

Suç makinesini kaza ele verdi

Suç makinesini kaza ele verdi

Suç makinesini kaza ele verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler