Spor çantasından esrar çıktı

 Kütahya'da bir kişinin çantasında yapılan aramada 800 gram esrar ele geçirildi. 30 Ağustos Mahallesi Termik Sitesi spor tesislerinde dar bölge uygulaması yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir kişiyi

Spor çantasından esrar çıktı

 

Kütahya'da bir kişinin çantasında yapılan aramada 800 gram esrar ele geçirildi.
 
30 Ağustos Mahallesi Termik Sitesi spor tesislerinde dar bölge uygulaması yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu.
 
Kimlik kontrolü esnasında sırt çantasını sıkıca tuttuğu öğrenilen Fatih K.'nin (20) çantasını kontrol eden polis, çantanın en altında parça parça olduğunu anladığı bir cismi sordu.
 
Bir müddet boyunca polisi kandırma çabasına giren Fatih K.'nin çantasında 104 adet paketlenmiş 800 gramdan oluşan uyuşturucu madde bulundu.
 
Fatih K., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından ele geçirilen uyuşturucu madde ile birlikte işlemleri yapılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem