Şırnak'ta 2 asker şehit oldu

Şırnak'ta Namaz Dağı bölgesinde el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit olan bir çavuş ile bir er şehit oldu. Şehitlerin cenazeleri törenle Adana'ya gönderildi.Namaz Dağı bölgesinde kazayla el bombasının patlaması sonucu Adana Karaisalı nüfusuna kayı

Şırnak'ta 2 asker şehit oldu

Şırnak'ta Namaz Dağı bölgesinde el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit olan bir çavuş ile bir er şehit oldu. Şehitlerin cenazeleri törenle Adana'ya gönderildi.


Namaz Dağı bölgesinde kazayla el bombasının patlaması sonucu Adana Karaisalı nüfusuna kayıtlı Piyade Çavuş Mehmet Nuri Bakıcı ile Mardin Dargeçit nüfusuna kayıtlı Piyade er Mehmet Nuri Doğan şehit oldu. Şehitler için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Törene Şırnak Valisi Selahattin Aparı, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tahir Bekiroğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Mümtaz Ceylan, çok sayıda asker ve vatandaş katıldı.

Törenin ardından 2 şehidin cenazesi karayolu ile Adana'ya gönderildi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem