Silvan’da çatışma

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hendek kazarak, eylem yapan bir grup YDG-H'lı, kendilerine müdahale etmek için gelen polis ekiplerine, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. İlçedeki çatışmalar yer yer sürüyor.Edinilen bilgilere göre, olay, Silvan

Silvan’da çatışma

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hendek kazarak, eylem yapan bir grup YDG-H'lı, kendilerine müdahale etmek için gelen polis ekiplerine, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. İlçedeki çatışmalar yer yer sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, olay, Silvan ilçesinde meydana geldi. Bir grup YDG-H'lı tarafından ilçenin Selahattin, Tekel ve Mescit mahallelerinde barikatlar kurularak, cadde ve sokak aralarında hendek kazıldı. Polis, hendeklerin başında ellerinde silahlarla bekleyen gruplara, müdahale etmek için, söz konusu mahallelere zırhlı araçlarla geldi. Mescit mahallesinde, daha önceden pusu kuran YDG-H'lılar, bir sokağa giren zırhlı araca, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Bunun üzerine çatışma çıktı. Çatışmaların yer yer sürdüğü ilçede, sık sık silah ve bomba sesleri duyuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem