Silvan’da 2 asker daha

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde devam eden çatışmalarda 2 asker daha yaralandı.Merkez Konak, Mescit ve Tekel Mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü ve bugün sabah saatlerinde 1 askerin şehit olduğu, 1'i asker, 2'si çocuk 4 kişinin yarala

Silvan’da 2 asker daha

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde devam eden çatışmalarda 2 asker daha yaralandı.

Merkez Konak, Mescit ve Tekel Mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü ve bugün sabah saatlerinde 1 askerin şehit olduğu, 1'i asker, 2'si çocuk 4 kişinin yaralandığı, 5 teröristin de öldürüldüğü Silvan ilçesinde saatler geçtikçe çatışmalar şiddetlendi. İlçede, teröristler ile güvenlik güçleri arasında sıcak çatışmalar yaşanırken, saat 14.00 sıralarında 2 asker daha yaralandı. Helikopterle Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı'na getirilen yaralı askerler, buradan da ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek, tedavi altına alındı.

İlçede, operasyon ve çatışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem