Silah kaçakçılığı operasyonu kamerada

İstanbul'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 5 kalaşnikof, 2 otomatik silah, 3 otomatik tabanca, 30 yedek şarjör ve 2 bin 351 mermi ele geçirilirken, 1 kişi de gözaltına alındı. Operasyon anı ise polis kamerası tarafından anbean kaydedil

Silah kaçakçılığı operasyonu kamerada

İstanbul'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 5 kalaşnikof, 2 otomatik silah, 3 otomatik tabanca, 30 yedek şarjör ve 2 bin 351 mermi ele geçirilirken, 1 kişi de gözaltına alındı. Operasyon anı ise polis kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, gelen ihbarı değerlendiren Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki çalışmaların ardından dün gece Beyoğlu'nda bir eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda evde 5 kalaşnikof, 2 otomatik silah, 3 otomatik tabanca, 30 yedek şarjör ve 2 bin 351 mermi ele geçirilirken, M.H. isimli bir kişi ise gözaltına alındı. Operasyon anı, polis kamerası tarafından kaydedildi.

Polis ekipleri gözaltına aldığı M.H.'nin terör örgütü ile bağlantısının olup olmadığını araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler