Silah kaçakçılarına baskın

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün silah ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik yürüttüğü operasyon kapsamında, Trabzon'da 4 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğünce, bu kentin yanı sıra çeşitli illerde silah ve uyuşturucu kaçakçı

Silah kaçakçılarına baskın

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün silah ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik yürüttüğü operasyon kapsamında, Trabzon'da 4 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğünce, bu kentin yanı sıra çeşitli illerde silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları belirtilen kişilere yönelik bir çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, Trabzon'un Of ilçesinde, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, esrar ve silah kaçakçılığı olaylarına karıştıkları öne sürülen C.K, M.K, K.K. ve E.B. gözaltına alındı.

Zanlılar, şubedeki işlemlerinin ardından, polis eşliğinde, uçakla, soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem