Sıfır noktasında sıcak gelişme

 Yardımların AFAD'ın koordinasyonunda yapıldığı ifade edilirken, hükümetin Birleşmiş Milletler'e Türk Kızılayı'nın da muhataplarına bilgi verdiği kaydedildi. Yapılan açıklamada Kilis (Öncüpınar)ve Gaziantep'te (Karkamış) 1'er, Hatay-Cilvegözü ve Yayladağı

Sıfır noktasında sıcak gelişme

 

Yardımların AFAD'ın koordinasyonunda yapıldığı ifade edilirken, hükümetin Birleşmiş Milletler'e Türk Kızılayı'nın da muhataplarına bilgi verdiği kaydedildi.

 

Yapılan açıklamada Kilis (Öncüpınar)ve Gaziantep'te (Karkamış) 1'er, Hatay-Cilvegözü ve Yayladağı'nda 2 olmak üzere Türk Kızılayı tarafından oluşturulan 4 Yardım Kabul Merkezi'nde yerel olarak sağlanacak yardımların kabul edildiği belirtildi. Bunun yanında uluslararası yardımların kabulünün ise Gaziantep Havalimanı'nda oluşturulan merkezce yapılacağı açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem