Sevilen diziye efsane isim

ATV'de yayınlandığı günden büyük beğeni toplayan "Eve Dönüş" dizisi, oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ismi daha ekledi.Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaştıkları Eve Dönüş'ün oyuncu kadrosuna 6. bölümden itibaren dahil olan başarılı oyuncu

Sevilen diziye efsane isim

ATV'de yayınlandığı günden büyük beğeni toplayan "Eve Dönüş" dizisi, oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ismi daha ekledi.

Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaştıkları Eve Dönüş'ün oyuncu kadrosuna 6. bölümden itibaren dahil olan başarılı oyuncu Filiz Taçbaş, "Cavidan" karakterini canlandıracak. Şimdiye kadar oynadığı dizilerdeki canlandırdığı her karakter ile büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Filiz Taçbaş "Eve Dönüş" dizisinde, "Canan" karakterinin uzun yıllar boyunca görmediği, pavyon şarkıcısı olan annesi rolüyle karşımıza çıkıyor. Neşeli, hayat dolu gözükse de yalnızlık içinde olan, etrafındakilere şarkılar söyleyerek hayata dair mesajlar veren Cavidan, dilinin kemiği olmayan, güçlü ve otoriter bir kadın.

Bugüne kadar oynadığı roller arasında, ilk defa bir Pavyon sanatçısını canlandıracak olan oyuncu ayrıca, dizide "Dilek taşı" parçasını kendi sesiyle okuyacak. Farklı sürprizleriyle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacak olan dizinin Filiz Taçbaş, ile olan bölümleri merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem