Ses bombası ile iftar yapıyorlar

 Genellikle yasa dışı örgütlerin eylemlerinde kullandığı ve failinin Terörle Mücadele Kanunu kapsamında on yıllarca cezaya çarptırıldığı ses bombası, Ramazan topunun yerini aldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, iftar vaktini iki ayrı semtte atılan ses bomb

Ses bombası ile iftar yapıyorlar

 

Genellikle yasa dışı örgütlerin eylemlerinde kullandığı ve failinin Terörle Mücadele Kanunu kapsamında on yıllarca cezaya çarptırıldığı ses bombası, Ramazan topunun yerini aldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, iftar vaktini iki ayrı semtte atılan ses bombası ile vatandaşlara duyurdu.

 

Tarihi Erzurum Kalesi ve merkez Palandöken ilçesindeki Kuğulu Park'ta olmak üzere iki yerde atılan ses bombaları ile Ramazan geleneğini sürdüren belediye, bunun için 4 bin lira ödenek ayırdı. Büyükşehir Belediyesi adına ses bombası atma görevini taşeron olarak Emre Keleş ile birlikte üstlenen Abdurrahman Durmuş, "Ses bombasını tıpkı havai fişek gibi ateşleyip 70 metre havada patlatıyoruz. Bombanın çıkardığı ses 10 kilometreden duyuluyor. İki bombanın çıkardığı ses Erzurum'a yeterli oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler