Sergen'e benzeyen Vali

 Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarlılar tarafından ünlü futbolcu Sergen Yalçın’a benzetiliyor. Ünlü futbolcu Sergen Yalçın’a benzetildiği yönündeki soruya cevap veren Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Benzetiyorlar. Bana daha önce de söylem

Sergen'e benzeyen Vali

 

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarlılar tarafından ünlü futbolcu Sergen Yalçın’a benzetiliyor.
 
Ünlü futbolcu Sergen Yalçın’a benzetildiği yönündeki soruya cevap veren Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Benzetiyorlar. Bana daha önce de söylemişlerdi. Sergen gibi başarılı bir futbolcuya benziyorsak bundan onur duymamız gerekir” dedi.
 
Sergen’i yakışıklı bulmadığını esprili bir şekilde söyleyen Vali Balkanlıoğlu, şöyle konuştu: “Gerçi çok yakışıklı biri değil ama olsun ne yapalım. Allah da bizi böyle yaratmış ne diyelim yani
 
Yanında bulunan bir kişinin “Sergen, size benziyor sayın valim” şeklindeki sözlerine ise Vali Balkanlıoğlu, “Olsun önemli değil” diye karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem