Senegalli genci 3. kattan aşağı attılar

İstanbul Fatih'te para yatırmak için gittiği postanede sıra yüzünden 4 kişi ile tartışan Senegalli genç, binanın 3. katından aşağı atıldı. Akıllara durgunluk veren olay, güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen bilgilere göre olay, Kumkapı'da Saraç İshak Ma

Senegalli genci 3. kattan aşağı attılar

İstanbul Fatih'te para yatırmak için gittiği postanede sıra yüzünden 4 kişi ile tartışan Senegalli genç, binanın 3. katından aşağı atıldı. Akıllara durgunluk veren olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Kumkapı'da Saraç İshak Mahallesi İbrahimpaşa Yokuşu Sokak'taki postanede yaşandı. Para yatırmak için postaneye gelen Senagal uyruklu Seydou Nourou Kente, sıra nedeniyle bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine zanlı, telefonla aradığı arkadaşlarını çağırdı. Bunu gören Kente de arkadaşlarını aradı. İki grup arasında yaşanan kavgada Seydou Nourou Kente, 4 kişi tarafından 3. kat penceresinden aşağı atıldı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kente tedavi altına alındı. Kente'nin vücudunda kırıklar olduğu, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 4 kişiyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler