Sena şehit olmak için dua etmiş

 Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Sena Büyükkonuk'un geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Kadir Gecesi'nde şehit olmak için dua ettiği öğrenildi.Ramazan ayını sevinçle geçirdiğini ve bayramı dört gözle beklediğini belirten S

Sena şehit olmak için dua etmiş

 

Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Sena Büyükkonuk'un geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Kadir Gecesi'nde şehit olmak için dua ettiği öğrenildi.

Ramazan ayını sevinçle geçirdiğini ve bayramı dört gözle beklediğini belirten Sena Büyükkonuk'un bir yakını, gözleri yaşararak küçük Sena ile ilgili şu bilgileri verdi: "Sena çok samimi bir çocuktu. Ramazan ayını sevinçle geçirdi.

Daha sonra Kadir Gecesi'nde şöyle dua etti; 'Allah'ım subay olmak istiyorum. Allah'ım sonrada beni şehit et' biz de bugün küçük Sena'nın şehit olduğunu düşünüyoruz."

Öte yandan Gaziantep'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberindeki heyetle Sena Büyükkonuk'un evine giderek acılı aileye teselli verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem