Seki, sonunda isyan bayrağını çekti

  Sevgilisi Ali Turan’ın kendisini terk ettiği için sarhoş olup ağladığı haberine kızan şarkıcı, “Yapmayın bunu n’olur. Artık yeter” diye seslendi Twitter’dan  Deniz Seki, doğum   gününde futbolcu sevgilisi Ali Turan tarafından terk edildiği için sarhoş o

Seki, sonunda isyan bayrağını çekti

 

 

Sevgilisi Ali Turan’ın kendisini terk ettiği için sarhoş olup ağladığı haberine kızan şarkıcı, “Yapmayın bunu n’olur. Artık yeter” diye seslendi Twitter’dan

 

 Deniz Seki, doğum   gününde futbolcu sevgilisi Ali Turan tarafından terk edildiği için sarhoş olup   ağladığı yönündeki habere ateş püskürdü. 

İsyanını Twitter sayfasında dillendirdi şarkıcı. 

Seki, “Bu çok üzücü... Sanki doğum günümü de birlikte kutlamışız. Halkı yanlış bilgilendirip beni de  üzüyorsunuz. Yapmayın  bunu ne olur. Yapmayın,  artık yeter” yazdı önce.

 

Devamında şu cümleler geldi: “Şu günler benim için çok hassas. İyi olmaya, güçlü olmaya, ayakta durmaya çalışıyorum. Anlayın beni ne olur. Ben iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Hakkımda yazılıp çizilen beni inciten yalan yanlış haberlerin dışında. Özel hayat değil   burada vurgulamak istediğim şey; haberin içeriği, beni üzen benimle beraber yaşıyormuş gibi yazılıp çizilenler.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler