Şehit ve Yaralı İsimleri Belli Oluyor

 Tunceli'deki patlamada hayatını kaybeden sivil ve yaralanan eşinin kimlikleri belirlendi. Tunceli'de meydana gelen patlamada kızı Fadime Acar'ın hayatını kaybettiğini, damadı Ali Acar'ın ise yaralandığını söyleyen Ani Yüksel, yaralı damadının getirileceğ

Şehit ve Yaralı İsimleri Belli Oluyor

 

Tunceli'deki patlamada hayatını kaybeden sivil ve yaralanan eşinin kimlikleri belirlendi.
 
Tunceli'de meydana gelen patlamada kızı Fadime Acar'ın hayatını kaybettiğini, damadı Ali Acar'ın ise yaralandığını söyleyen Ani Yüksel, yaralı damadının getirileceğini öğrendiği Fırat Üniversitesi Fırat Tıp Merkezi'ne geldi. Yüksel, kızı ve damadının patlama sırasında bölgede yürüyüş yaptıklarını öğrendiğini, kızının hayatını kaybettiğini, damadının ise yaralandığını ifade etti.
 
Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentteki patlamaya ilişkin, "Mayın patlaması neticesinde, 2'si uzman çavuş, 4'ü er ve 1'i sivil vatandaş olmak üzere 7 şehit bulunmaktadır" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler