Şehit olmasaydı 13 gün sonra düğünü vardı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir halindeki özel harekat timlerini taşıyan polis aracına, teröristler tarafından yola döşenen mayınla saldırı sonucu hayatını kaybeden Savaş Akyol’un 13 gün sonra düğününün olacağı öğrenildi. Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir

Şehit olmasaydı 13 gün sonra düğünü vardı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir halindeki özel harekat timlerini taşıyan polis aracına, teröristler tarafından yola döşenen mayınla saldırı sonucu hayatını kaybeden Savaş Akyol’un 13 gün sonra düğününün olacağı öğrenildi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir halindeki özel harekat timlerini taşıyan polis aracına düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybeden 4 polisten Savaş Akyol’un baba ocağına yas düştü.

Savaş Akyol’un dayısı Uğur Başer, "22 yaşında ve 13 gün sonra düğünü olacaktı. Yapanları allaha havale ediyoruz hiç sevinmesinler. Bir Savaş öldü ama hiç merak etmesinler arkasında intikamını alacak çok Savaş var. Gözyaşlarımız sadece düğünü olacağı içindir. Allah’ın şehadetine erdi. Mekanı cennet olur inşallah" dedi. Şehit polisin evine meslektaşları da gelerek ailenin acısına ortak oldular.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem