Şehidimize Tören düzenlendi

Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Zağge kırsalında PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonda araziye döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Dağlı için Elazığ 8. Kolordu Komutanlı

Şehidimize Tören düzenlendi

Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Zağge kırsalında PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonda araziye döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Dağlı için Elazığ 8. Kolordu Komutanlığı'nda tören düzenlendi. 


Törene Elazığ Valisi Muammer Erol, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi, Tunceli İç Güvenlik Tugay Komutanı Tuğgeneral Harun Ocaklı, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Bingöl, Emniyet Müdürü Ayhan Buran ile çok sayıda askeri erkan katıldı. 8. Kolordu Komutanlığı'nda yapılan törenin ardından şehidin naaşı askeri uçakla Adana'ya gönderildi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Dağlı'nın Adana'nın Düziçi beldesinde toprağa verileceği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem