Savaştan kaçtılar ama kurşundan kaçamadılar

Samsun'da sokak ortasında bir kişiye silahlı saldırında eşi, 2 yaşındaki çocuğu ve kendisi yaralanan Suriyeli baba, savaştan kaçtıklarını ancak kurşuna hedef olmaktan kaçamadıklarını söyledi.Olay, İlkadım ilçesinin Hürriyet Mahallesi Ağabali Caddesi üzeri

Savaştan kaçtılar ama kurşundan kaçamadılar

Samsun'da sokak ortasında bir kişiye silahlı saldırında eşi, 2 yaşındaki çocuğu ve kendisi yaralanan Suriyeli baba, savaştan kaçtıklarını ancak kurşuna hedef olmaktan kaçamadıklarını söyledi.

Olay, İlkadım ilçesinin Hürriyet Mahallesi Ağabali Caddesi üzerinde dün meydana geldi. Bir kişiye silahla ateş açan 19 yaşındaki bir genç, yoldan geçen kazara 5 kişiyi yaraladı. Silahlı saldırıda Irak uyruklu eşi Aysar Al-Ameri (32) kasığından, 2 yaşındaki oğlu Zaid Younes ayağının topuğundan ve kendisi de omzundan kazara vurulan Suriye uyruklu mülteci Ahmet Younes (30), savaştan kaçmalarını rağmen kurşunlara hedef olmaktan kaçamadıklarını söyledi. Eşinin Irak'taki savaştan kaçarak Suriye'ye geldiğini ve buradan tanışıp evlendiklerini belirten Ahmet Younes, Suriye'deki savaştan kaçarak 1.5 yıl önce Türkiye'ye geldiklerini ifade etti. Hastanede taburcu olduktan sonra geceyi İlkadım ilçesinin Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evlerinde geçirdiklerini belirten Ahmet Younes, Türk komşuları yardımıyla yaralı bebeğini kontrol için bugün yeniden Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Evden eşi ve bebeğiyle gezmeye çıktıkları bir sırada sokakta vurulduklarını belirten Ahmet Younes, "Savaştan kaçtık ancak vurulmaktan kaçamadık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem