'Sapık' alarmı!

Kocaeli'de "Ben polisim" diyerek yaklaştığı çok sayıda küçük çocuğu, tenha yerlere götürüp taciz eden zanlıyı yakalamak için polis alarma geçti.Kocaeli'de son günlerde kendisini polis olarak tanıtıp korkuttuğu küçük çocukları taciz ettiği belirtilen zanlı

'Sapık' alarmı!

Kocaeli'de "Ben polisim" diyerek yaklaştığı çok sayıda küçük çocuğu, tenha yerlere götürüp taciz eden zanlıyı yakalamak için polis alarma geçti.

Kocaeli'de son günlerde kendisini polis olarak tanıtıp korkuttuğu küçük çocukları taciz ettiği belirtilen zanlı polisi alarma geçirdi. Son olarak önceki gün Mehmet Alipaşa'da ortaya çıkan zanlı, iki küçük kardeşi "Ben polisim, annenizi babanızı öldürürüm" diyerek korkuttu. Ardından bir apartmanın girişine soktuğu çocukları taciz etmeye kalktı.

Çocukların bağırması ile paniğe kapılan zanlı, olay yerinden kaçtı. Çocukların durumu anlattığı ailelerinin başvurusuyla inceleme başlatan polis, tacizcinin apartmana girerken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüsünü belirledi. Emniyet Müdürlüğü, zanlının fotoğraflarını tüm birimlere dağıtarak yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler