Sami Hoştan'a sabah operasyonu

 İstanbul polisi Susurluk ve Ergenekon davasının önemli isimlerinden Sami Hoştan’ı gözaltına aldı.Hoştan’la birlikte aralarında asker ve polislerin de bulunduğu 38 isim emniyet müdürlüğüne götürüldü.Ergenekon davasının tutuksuz sanığı Sami Hoştan, çete li

Sami Hoştan'a sabah operasyonu

 

İstanbul polisi Susurluk ve Ergenekon davasının önemli isimlerinden Sami Hoştan’ı gözaltına aldı.

Hoştan’la birlikte aralarında asker ve polislerin de bulunduğu 38 isim emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Ergenekon davasının tutuksuz sanığı Sami Hoştan, çete lideri olduğu iddiasıyla Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul ve Kocaeli’de gerçekleştirilen operasyonda Hoştan’ın yanı sıra 37 kişinin emniyette ifadelerinin alındığı öğrenildi. Operasyonlarda 51 ev ve iş yerinde arama yapıldı. Hoştan ve diğer zanlıların perşembe günü adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

51 EV VE İŞYERİNDE ARAMA

İstanbul’da bir suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda aralarında Susurluk davası hükümlüsü ve Ergenekon davası tutuksuz sanığı Sami Hoştan’ın da bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün sabah saatlerinde düzenlediği operasyonda zanlıların çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, rüşvet almak ve kumar oynatmaktan gözaltına alındıkları öğrenildi.

Polis operasyon sırasında 51 ev ve işyerinde arama yaptı. Şebeke lideri olarak gözaltına alınan Hoştan, sağlık kontrolünden geçirildikten sona sorgulanmak üzere İstanbul Organize SuçlarlaMücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Zanlıların perşembe günü adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

7 MART’TA SERBEST KALMIŞTI

Yeraltı dünyasında “Arnavut Sami” olarak bilinen Sami Hoştan daha önce birçok olayda ismini kamuoyuna duyurmuştu. Hoştan’ın yargılandığı davalar arsında Susurluk, Ergenekon ve kumarhaneler kralı olarak bilenen Ömer Lütfi Topal cinayeti de bulunuyor. Hoştan, Susurluk davasında cürüm işlemek için çete oluşturmak suçundan 4 yıl hapis cezası aldı. Ergenekon davasının tutuksuz sanığı Hoştan en son Arnavutköy’de bir hayvan barınağına yönelik düzenlenen kumar operasyonunda 40 kişiyle beraber gözaltına alınmış, para cezasının ardından 7 Mart’ta serbest kalmıştı.

 

KUMAR MASALARI EMNİYET’TE

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete getirilirken, operasyon kapsamında ele geçirilen malzemelere de el konuldu. Emniyet’te götürülen malzemeler arasında kumar masasının olması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem