"Sağlıklı Yaşam İçin El Ele"

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören çocukların katılacağı "Sağlıklı Yaşam İçin El Ele" adıl altında resim yarışması düzenlendi. Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrağı dola

"Sağlıklı Yaşam İçin El Ele"
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören çocukların katılacağı "Sağlıklı Yaşam İçin El Ele" adıl altında resim yarışması düzenlendi.
 
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrağı dolayısıyla hastanede tedavi gören çocukların katılacağı ve hasta yataklarında çizdikleri resimlerin yer alacağı düzenlenen yarışmaya katılanlara sürpriz hediyelerin vereceği öğrenildi. Yarışmanın 09 Şubat’ta başladığını ve 09 Nisan’da sona ereceğini belirten Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Doğaç, "Bu sene ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak hastanemizde tedavi olan çocuklarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı beraber kutlamak istiyoruz. Bunun ilk adımını ’Sağlıklı Yaşam İçin El Ele’ adlı resim yarışması düzenledik. Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın yapmış oldukları resimlerle hem onları eğlendirmek, vereceğimiz hediyelerle de onları mutlu etmek, hem de onların gözüyle kendimizi görmek istiyoruz. Hastanemiz bünyesinde Alparslan İlköğretim Okulu’nun bir sınıf bulunmaktadır. Çocuklar burada öğretmenler eşliğinde kitap okuyor, resim yapıyor ve çeşitli etkinlikler yapıyorlar. Biz bu sene çocuklarımızla birlikte olacağız. Onların yapmış oldukları resimleri sergileyeceğiz. Arkadaşları dışarıda eğlenirken onlar arkadaşlarına özenmeyecekler. Bu sene ve bundan sonraki senelerde onlarda hastanemizde bu mutluluğu yaşayacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler