Sabiha Gökçen'den 87 ek sefer

 Türk Hava Yolları (THY), Atlasjet ve Pegasus Havayolları, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan toplam 87 ek sefer düzenleyecek.İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Üst Yöneticisi Gökhan Buğday, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram t

Sabiha Gökçen'den 87 ek sefer

 

Türk Hava Yolları (THY), Atlasjet ve Pegasus Havayolları, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan toplam 87 ek sefer düzenleyecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Üst Yöneticisi Gökhan Buğday, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram tatilini şehir dışında geçirecek yolcuların sabah saatlerinden itibaren havalimanına geldiğini söyledi.

Buğday, bayram boyunca ek seferler düzenleneceğini ifade ederek, ''Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçuşlarını gerçekleştiren THY iç hatlarda 6, Atlasjet iç hatlarda 4, Pegasus Havayolları iç hatlarda 46, dış hatlarda ise 31 ek sefer düzenleyecek'' dedi.

Bayram süresince artacak talebi karşılamak amacıyla çeşitli tedbirler alındığını anlatan Buğday, şöyle devam etti:

''Havayolu şirketleri artan talebi karşılamak üzere toplam 87 ek sefer düzenliyor. Artan yolcu ve uçuş sayısı yoğunluğunu karşılamak için gerekli önlemleri aldık. Bayram tatili boyunca yoğunluğun yaşanacağı terminalimizde herhangi bir aksaklık yaşanmaması ve yolcularımızı mağdur etmemek adına 7 gün 24 saat görev yapan personel sayımızı da artırdık. Herkesin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarım.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem