Rüşvet alan profesör yargılanacak

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat için rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklanan Öğretim Üyesi Prof. Dr. A.T. Y. hakkında Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.  Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Di

Rüşvet alan profesör yargılanacak

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat için rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklanan Öğretim Üyesi Prof. Dr. A.T. Y. hakkında Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

 


Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Diyafram hernisi (fıtığı) teşhisi konulan babası S.Ç.'yi fakülte hastanesine götüren ve burada A.T.Y.'ye muayene olan M.Ç.'den 4 bin Tl ameliyat parası aldığı iddia edilen doktor hakkında Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

Geçtiğimiz günlerde "Rüşvet almak" iddiasıyla gözaltına alınan Prof. Dr. A.T.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Suçlamaları kabul etmeyen doktor kendisini savunurken, A.T.Y.'nin hastasından aldığı rüşvet ise kameralar tarafından kayıt altına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem