Rize'de Çakallar Böyle Göründü

Rize'de doğa fotoğrafçılığı yapan Ali Kemal Kara'nın Çayeli'nde görüntülediği anneleri ile oynayan beş çakal yavrusu mahallenin ilgi odağı oldu.  İlçenin Sabuncular mahallesi mevkiinde akşam saatlerinde ortaya çıkan ve kendilerini izleyen meraklı gözlere

Rize'de Çakallar Böyle Göründü

Rize'de doğa fotoğrafçılığı yapan Ali Kemal Kara'nın Çayeli'nde görüntülediği anneleri ile oynayan beş çakal yavrusu mahallenin ilgi odağı oldu.

 

 

İlçenin Sabuncular mahallesi mevkiinde akşam saatlerinde ortaya çıkan ve kendilerini izleyen meraklı gözlere aldırmadan birbirleriyle oyun oynayan anne çakal ve yavruları mahallenin ilgi odağı haline geldi.

 

Çakalları birde bu haliyle görüntülemek için özel bir çalışma yaptığını belirten doğa fotoğrafçısı Ali Kemal Kara, "Yöremizde artık çakalların insanlara alıştı.Her gün akşam saatlerinde bu alana çıkıp oyun oynuyorlar. Mahalleli de onları izlemek için bekliyor. Ama çay mevsiminin başlaması ile çay bahçelerinde insanlar gezmeye başlayınca çakallarda yuvalarını başka yerlere taşıyarak başka yerlerde oynamaya başladılar" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem