Rize'de alacak böyle istenir!

2008'de eski bacanağı ve mahalli sanatçı Şükrü Güler'e 10 bin liraya yakın para verdiğini söyleyen Hüseyin Metin, alacağını alamadığını belirterek ilginç bir tahsilat yöntemine başvurdu. Güler'in kendisinden parayı kısa süre sonra geri verme koşuluyla ald

Rize'de alacak böyle istenir!

2008'de eski bacanağı ve mahalli sanatçı Şükrü Güler'e 10 bin liraya yakın para verdiğini söyleyen Hüseyin Metin, alacağını alamadığını belirterek ilginç bir tahsilat yöntemine başvurdu.

 

Güler'in kendisinden parayı kısa süre sonra geri verme koşuluyla aldığını ancak aradan geçen dört yıl içinde bir türlü ödemediğini iddia eden Metin, aracının arka camına 'Şükrü Güler paramı ne zaman vermeyi düşünüyorsun acaba?' diye yazdı.

 

Alacağını böyle tahsil etmek isteyen Metin, polis engeline takıldı. Polisin yazıyı silmemesi durumunda ceza kesileceğini söylemesi üzerine Metin, şimdi bir başka yol düşündüğünü ve parasını alıncaya kadar mücadelesinin devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler