Revi'den kurtuluş günü mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Revi, mesajında, 18 Nisan 1916'dan itibaren Ruslar tarafından işgal edilen Trabzon'un 24 Şubat 1918'de kurtuluşa erdiğini belirtt

Revi'den kurtuluş günü mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Revi, mesajında, 18 Nisan 1916'dan itibaren Ruslar tarafından işgal edilen Trabzon'un 24 Şubat 1918'de kurtuluşa erdiğini belirtti.

"Trabzon'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünde bu kurtuluşta canını feda eden aziz şehitlerimiz, sıkıntılara göğüs gererek bize bu güzel günleri bırakan gazilerimiz ve cefakar atalarımız başta olmak üzere ecdadımızı minnetle yad ediyorum" ifadesini kullanan Revi, mesajını şöyle tamamladı:

"Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Şah Fırat adı verilen operasyonda kaza sonucu şehit olan Maçka Gürgenağaç Mahallesi'nden Başçavuş Halit Avcı evladımızı da rahmetle anıyorum. Evladımızın geride kalan ailesine Yüce Rabbimiz'den sabır niyaz ediyor ve milletimize başsağlığı diliyorum. Trabzonlu hemşehrilerimize de saygı ve selamlarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler