Rekor sigara operasyonu

 İstanbul Esenyurt'ta bir depo ile Ambarlı Gümrük Limanı'nda düzenlenen operasyonlarda, 4 konteynır dolusu 1 milyon 400 bin paket sigara ele geçirildi. Dubai üzerinden sigaraları yurda kaçak olarak sokmaya çalışan 9 zanlı hakkında işlem başlatıldı. İstanb

Rekor sigara operasyonu

 

İstanbul Esenyurt'ta bir depo ile Ambarlı Gümrük Limanı'nda düzenlenen operasyonlarda, 4 konteynır dolusu 1 milyon 400 bin paket sigara ele geçirildi. Dubai üzerinden sigaraları yurda kaçak olarak sokmaya çalışan 9 zanlı hakkında işlem başlatıldı. 

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, biristihbarat üzerine Esenyurt'ta bulunan bir depoya baskın düzenledi.

Operasyonda, şebeke elemanlarının 1 konteynırın ön tarafına seccade arka tarafına ise sigara yüklediğini belirledi. Kaçak sigaraları yurda sokmaya çalışan 9 kişi hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Mali polis, şebeke elemanlarının Ambarlı Gümrük Limanı'nda 3 konteynır sigarayı daha yurda kaçak olarak sokmaya çalıştıklarını belirledi. Ambarlı Gümrüğü'ne yapılan operasyonda 3 konteynır kaçak sigara daha ele geçirildi.

Yapılan operasyonlarda, 1 milyon 400 bin paket kaçak sigara, 19 binadet seccade, 248 adet bavul, 1 TIR ve 3 adet kamyonete el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem