Ramazan da oruç teftişi

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, İran polisi aleni yiyip içenleri ve çalışan lokantaları tespit etmek için denetimlere başladı.Başkent Tahran'daki denetimler kapsamında, yasalara uymayan ve gizli çalışan lokanta ve işyerleri mühürlenirken, araba için

Ramazan da oruç teftişi

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, İran polisi aleni yiyip içenleri ve çalışan lokantaları tespit etmek için denetimlere başladı.

Başkent Tahran'daki denetimler kapsamında, yasalara uymayan ve gizli çalışan lokanta ve işyerleri mühürlenirken, araba içinde veya aleni şekilde yiyip içenler yiyenler tespit ediliyor.

İran Emniyet Genel Müdürü Ahmedi Mukaddem, Ramazan ayı boyunca açık alanlarda yiyip içen kişiler hakkında yasal işlem yapılacağı uyarısında bulundu.

Şehir içindeki lokantaların sadece iftardan sonra açık olabileceğini kaydeden Mukaddem, yolculara hizmet veren şehirlerarasındaki lokantalarda ise içeriği göstermeyecek mat cam kullanılmasının zorunlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler