Rafet El Roman hayranlarıyla buluştu

Türk pop müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman, Bursa'da imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi.Sevilen şarkılarıyla hayranlarının gönlünde taht kuran Rafet El Roman, içecek firmasının düzenlediği organizasyonda sevenleriyle buluştu. Konser için Bursa

Rafet El Roman hayranlarıyla buluştu

Türk pop müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman, Bursa'da imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi.

Sevilen şarkılarıyla hayranlarının gönlünde taht kuran Rafet El Roman, içecek firmasının düzenlediği organizasyonda sevenleriyle buluştu. Konser için Bursa'ya gelen sanatçı, bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla sohbet edip imza dağıttı. Hayranlarının ilgisiyle karşılanan sanatçı, bol bol imza dağıtırken, sevenlerinin selfie isteğini de geri çevirmedi.

Rafet El Roman, dinleyicileri ile buluştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi. Ünlü popçuya genç hayranlarının büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık bir saat boyunca sevenleriyle tek tek ilgilenen ünlü popçu, alkışlar eşliğinde AVM'den ayrıldı.

Rafet El Roman hayranlarıyla buluştu

Rafet El Roman hayranlarıyla buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem