Putin Karadeniz uşaklarını bekliyor

 Rusya Federasyonu Hükümeti'nin himayesinde geleneksel olarak gerçekleştirilen 'Soçi Uluslararası Yatırım Forumu' bu yıl 11. kez 20-23 Eylül 2012 tarihlerinde Soçi'de düzenlenecek. Karadeniz ve Kafkasya Uluslararası İşadamları Birliği Kurucusu Mehmet Ali

Putin Karadeniz uşaklarını bekliyor

 

Rusya Federasyonu Hükümeti'nin himayesinde geleneksel olarak gerçekleştirilen 'Soçi Uluslararası Yatırım Forumu' bu yıl 11. kez 20-23 Eylül 2012 tarihlerinde Soçi'de düzenlenecek. Karadeniz ve Kafkasya Uluslararası İşadamları Birliği Kurucusu Mehmet Ali Coşkuner, organizasyonun Karadeniz'li iş adamları için fırsat niteliğinde olduğunu söyledi.

Soçi Uluslararası Yatırım Forumu'na her yıl 500'ün üstünde Rus ve yabancı yatırımcı tanıtım standı açılıyor. Federal ve bölgesel üst düzey yöneticilerin katıldığı foruma Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'de katılacak. Foruma katılma koşulları ile ilgili www.forumkuban.ru ve www.forumkuban.com adresinden detaylı bilgi veriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem