Polisi şehit edenler yakalandı

 Gaziosmanpaşa'da bir polisin şehit olduğu saldırıya karıştırdığı belirlenen 1'i kadın 2 kişi silahlı çatışma sonrası yakalandı. İstanbul Sultangazi’de bugün öğle saatlerinde polis ile bir şüpheli kadın arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis ya

Polisi şehit edenler yakalandı

 

Gaziosmanpaşa'da bir polisin şehit olduğu saldırıya karıştırdığı belirlenen 1'i kadın 2 kişi silahlı çatışma sonrası yakalandı.

 

İstanbul Sultangazi’de bugün öğle saatlerinde polis ile bir şüpheli kadın arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis yaralandı.

 

Çatışmanın yaşandığı yerde kurşun izlerinin bulunduğu 2 araç çevresinde polis inceleme yapıyor.

 

Kadın zanlı hastaneye kaldırıldı:


Kaçan kadın zanlı, polisin takibi sonucu yaralı olarak yakalandı. Gazi Polis Merkezi'ne getirilen kadın, ambülansla hastaneye sevk edildi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen saldırgan, 'DHKP/C 19 Aralık'ın hesabını soracak' şeklinde slogan attı. Bu arada vatandaşlar da saldırgana tepki gösterdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem