Polis merkezinde saldırı ! 1 şehit

Çok sayıda polis memuru ve vatandaş yaralandı. Patlama sonucu polis merkezinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Sultanbeyli’de bombalı saldırı düzenlenen Fatih Polis Merkezi’nde olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmala

Polis merkezinde saldırı ! 1 şehit

Çok sayıda polis memuru ve vatandaş yaralandı. Patlama sonucu polis merkezinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Sultanbeyli’de bombalı saldırı düzenlenen Fatih Polis Merkezi’nde olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Hızla polis merkezine çarpan aracın patlamasıyla yangın çıkan binada, kısmi çökme meydana geldi. Patlamada biri komiser yardımcısı 3 polis ağır yaralandı. 7 sivil vatandaşın da yaralandığı belirtildi. Yaralanan polislerden biri şehit oldu.

Sultanbeyli'de sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu, 1'i kadın 2 terörist öldürüldü.

Sultanbeyli Petrol Yolu Caddesi’nde bulunan Fatih Polis Merkezi’ne gece yarısı gerçekleştirilen ve 4 polis memuru ve 7 vatandaşın yaralandığı patlamanın ardından olay yerinde çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Karakol çevresinde geniş bir emniyet şeridi çeken polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis helikopterinin de havadan çalışmalara katıldığı patlama alanına terörle mücadele, çevik kuvvet ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Karakolda ciddi bir hasara yol açan patlamanın ardından ekipleri geniş bir alanda delil arama çalışmalarına başladı.

Geniş bir alanda başlatılan delil arama çalışmalarında devam edilirken patlama alanına kimse yaklaştırılmıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler