Polis Memurunun şehit olma anı

Polis Tuncay Akyüz'ün saldırıya uğradığı olayın görüntüleri yayınlandı.Polis Tuncay Akyüz, Van'daki hastanenin acil servisinde nöbet tutuyordu. Akyüz, odasının kapısında dururken, arkasından sinsice yaklaşan silahlı saldırgan, Akyüz'ü kafasından vurdu.Böl

Polis Memurunun şehit olma anı

Polis Tuncay Akyüz'ün saldırıya uğradığı olayın görüntüleri yayınlandı.

Polis Tuncay Akyüz, Van'daki hastanenin acil servisinde nöbet tutuyordu. Akyüz, odasının kapısında dururken, arkasından sinsice yaklaşan silahlı saldırgan, Akyüz'ü kafasından vurdu.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nöbet tutan polis Tuncay Akyüz, terörün hedefi oldu. Saat 22.00 sıralarında, hastanenin acil servisi girişine gelen bir kişi, Akyüz'e arkasından yaklaşıp kafasına bir el ateş etti. Saldırgan, Akyüz'ün silahını da alarak kaçtı. 3 aylık çocuk babası Akyüz, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan polis memuru Tuncel Akyüz şehit oldu.

Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

O PKK'LILAR ÖLDÜRÜLDÜ
Güvenlik güçleri, akşam saatlerine kadar dağlık bölgede yaptıkları çalışmalar sonucu 2 PKK'lı ile karşılaştı. Çıkan çatışma sonucu 2 PKK'lı silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Olaydan hemen sonra Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul olay yerine giderek operasyon hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem