PKK'dan askere taciz ateşi!

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi. Buna göre; PKK mensubu bir grup terörist tarafından, Şırnak'ta, Şenoba-Uludere Düğündağı Üs Bölgesi ile Berkur Tepe Üs Bölgesi arasında bulunan yolda kar açma çal

PKK'dan askere taciz ateşi!

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi. Buna göre; PKK mensubu bir grup terörist tarafından, Şırnak'ta, Şenoba-Uludere Düğündağı Üs Bölgesi ile Berkur Tepe Üs Bölgesi arasında bulunan yolda kar açma çalışması yapan, 48. Hudut Tugay Komutanlığı Ana Üs Bölgesi'nden görevlendirilen bir Loder ile emniyetini sağlayan bir taktik tekerlekli zırhlı kobra aracındaki unsura, hududun 800 metre güneyinden Doçka uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldı.

Açılan taciz ateşine, anında karşılık verildi. Bunun ardından taciz ateşleri kesildi. Öte yandan bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist, 48. Hudut Tugay Komutanlığı Beyaz Tepe Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 1872 rakımlı tepe bölgesinden Doçka uçaksavar silahı ile taciz ateşi açtı. Taciz ateşi, anında karşılık verilmesi üzerine durdu. Diğer taraftan bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, 48. Hudut Tugay Komutanlığı Düğündağı Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 2247 Rakımlı Tepe bölgesinden, Beyaz Tepe Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 1872 Rakımlı Tepe bölgesinden Doçka uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldı. Yapılan silahlı saldırıya, anında karşılık verildi. Yapılan karşı ateşleri müteakip, taciz ateşleri sona erdi. Bölücü terör örgütü mensubu bir terörist ise Şırnak'ın Uludere ilçesinde, bir Kaleşnikof piyade tüfeği ve bu silaha ait bir dolu şarjör ile birlikte teslim oldu. Konuya ilişkin adli tahkikat başlatıldı.

Öte yandan IŞİD mensubu bir terörist, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde,bir Kaleşnikof piyade tüfeği, bu silaha ait yedi şarjör ve 180 fişeği ile birlikte teslim oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler