PKK Şemdinli'de aynı okulu 2'nci kez yaktı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nin Altınsu Köyü'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu, dün gece PKK'lılar tarafından 2'nci kez ateşe verildi. 10 gün önce yakılan ve onarıma başlanan okulda büyük maddi hasar meydana geldi.Çatışmaların ve operasyonların devam ettiği

PKK Şemdinli'de aynı okulu 2'nci kez yaktı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nin Altınsu Köyü'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu, dün gece PKK'lılar tarafından 2'nci kez ateşe verildi. 10 gün önce yakılan ve onarıma başlanan okulda büyük maddi hasar meydana geldi.

Çatışmaların ve operasyonların devam ettiği Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne 1 kilometre uzaklıkta bulunan Altınsu Köyü'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu, dün gece bir kez daha ateşe verildi.

Saat 01.00 sıralarında okula gelen bir grup PKK'lı, okulu ateşe verdikten sonra kaçtı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

21 Eylül'de yakıldıktan sonra onarımına başlanan 850 öğrenci kapasiteli 3 katlı binada yangın nedeniyle büyük maddi hasar meydana gelirken, kaçan PKK'lıların yakalanması için de bölgede operasyon başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem