PKK kamplarına bomba yağdı

 Diyarbakır'dan dün akşam saatlerinden itibaren kalkan ve bugün sabah saatlerine kadar devam eden hava operasyonunda PKK terör örgütüne ait çok sayıda kampın vurulduğu öğrenildi. Diyarbakır 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nden dün akşam

PKK kamplarına bomba yağdı

 Diyarbakır'dan dün akşam saatlerinden itibaren kalkan ve bugün sabah saatlerine kadar devam eden hava operasyonunda PKK terör örgütüne ait çok sayıda kampın vurulduğu öğrenildi.

 

Diyarbakır 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nden dün akşam saatlerinde kalkmaya başlayan ve sabah saatlerine kadar sınıra hareket eden F-16 savaş uçakları çok sayıda PKK kamplarını vurdu.

 

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK terör örgütünün saldırı girişiminin ardından sınır bölgesine yakın olan Zap, Hakuk ve Basyan bölgelerinde PKK terör örgütüne ait olduğu belirtilen kamp ve sığınaklar Diyarbakır'dan kalkan F-16'lar tarafından bir bir vuruldu.

 

Dün geceden bu yana Diyarbakır'dan kalkan 18 adet F-16 savaş uçağının PKK terör örgütüne ait 20'ye yakın sığınak ve kampını vurduğu öğrenildi. Savaş uçakları kampları vurduktan sonra sorunsuz bir şekilde üslerine geri döndü.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler