PKK araç yaktı, adam kaçırdı

Şırnak karayolunu dün akşam saatlerinde kesen bir grup PKK'lı terörist, özel bir firmaya ait iş makinasını ateşe verip, Ali Nas adlı sürücüsünü de kaçırdı. Siirt'in Eruh İlçesi'nden Şırnak yönüne giden Ali Nas'ın kullandığı iş makinası, Gedikkaşar mevkiin

PKK araç yaktı, adam kaçırdı

Şırnak karayolunu dün akşam saatlerinde kesen bir grup PKK'lı terörist, özel bir firmaya ait iş makinasını ateşe verip, Ali Nas adlı sürücüsünü de kaçırdı.

 

Siirt'in Eruh İlçesi'nden Şırnak yönüne giden Ali Nas'ın kullandığı iş makinası, Gedikkaşar mevkiinde yolu kesen bir grup PKK'lı tarafından durduruldu. Sürücüsü Ali Nas'ı araçtan indiren teröristler, iş makinesini ateşe verdi. Daha sonra sürücü Ali Nas'ı da yanlarına alarak dağlık alana doğru kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler