PKK 1 İşçiyi Öldürdü

 Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Karakent köyü içerisinde bulunan özel bir şantiyeye PKK'lı teröristler tarafından dün akşam 19.30 sularında baskın yapıldı.Baskında 7 iş makinesi ateşe verildi, bir köy korucusu ve 10 şantiye çalışanı kaçırıldı. Olayda bir şan

PKK 1 İşçiyi Öldürdü

 Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Karakent köyü içerisinde bulunan özel bir şantiyeye PKK'lı teröristler tarafından dün akşam 19.30 sularında baskın yapıldı.

Baskında 7 iş makinesi ateşe verildi, bir köy korucusu ve 10 şantiye çalışanı kaçırıldı. Olayda bir şantiye çalışanı hayatını kaybetti.

Olayla ilgili Ağrı Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, teröristlerin şantiyede bulunan 7 adet iş makinesini ateşe vermesi üzerine bölgede bulunan geçici köy korucuları olaya müdahale etti. Teröristler bunun üzerine olay yerine ilk gelen korucu Nejat Demir ile 10 kadar şantiye çalışanını yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı.

 

Olayın haber alınmasıyla Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı güvenlik birimleri bölgede operasyon başlattı. Gece boyunca devam eden operasyonlar esnasında teröristlerin alıkoyduğu geçici köy korucusu ile bazı şantiye işçileri kaçmayı başardığı, ancak M.K. adındaki şantiye işçisinin olay esnasında hayatını kaybettiği bildirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler