Pixar'da Beren Saat sürprizi

 7 Eylül'de gösterime girecek olan 'Brave' (Cesur) isimli filmin en büyük sürprizi ise ünlü oyuncu Beren Saat.  Geleneklere karşı çıkıp kaderini değiştirmek için mücadele eden Merida karakterini seslendirecek olan Saat, "Muhteşem projelere imza atan Disne

Pixar'da Beren Saat sürprizi

 

7 Eylül'de gösterime girecek olan 'Brave' (Cesur) isimli filmin en büyük sürprizi ise ünlü oyuncu Beren Saat. 

 

Geleneklere karşı çıkıp kaderini değiştirmek için mücadele eden Merida karakterini seslendirecek olan Saat, "Muhteşem projelere imza atan Disney Pixar ile Cesur filmi sayesinde yeniden bir araya gelmek benim için onur verici. Merida gibi özgür ruhlu, yetenekli ve tutkulu bir karakteri seslendirdiğim için çok mutluyum. Filmin vizyona girmesini heyecanla bekliyorum. Seyircileri çok eğlenceli, bir o kadar da duygusal bir film bekliyor" dedi. 

 

Kaderini kendisinin yaratmaya çalıştığı bir gencin hikâyesi olan Cesur, ülkemizde Disney Digital 3D™ seçeneğiyle vizyona girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem