Pınar Karşıyaka’yı taşıyan uçak acil iniş yaptı

İspanya'da Barcelona Lassa ile karşı karşıya gelecek Pınar Karşıyaka'yı taşıyan uçak, bir yolcunun aniden rahatsızlanması üzerine Roma'ya acil iniş yaptı.Türk Hava Yolları'nın TK-1855 sefer sayılı TC-JSR kuyruk tescilli Airbus A321 tipi yolcu uçağı Barcel

Pınar Karşıyaka’yı taşıyan uçak acil iniş yaptı

İspanya'da Barcelona Lassa ile karşı karşıya gelecek Pınar Karşıyaka'yı taşıyan uçak, bir yolcunun aniden rahatsızlanması üzerine Roma'ya acil iniş yaptı.

Türk Hava Yolları'nın TK-1855 sefer sayılı TC-JSR kuyruk tescilli Airbus A321 tipi yolcu uçağı Barcelona seferini yapmak üzere saat 14.00'da Atatürk Havalimanı'ndan havalandıktan bir süre sonra uçakta bulunan yolculardan biri rahatsızlandı. Turkish Airlines Euroleague maçı için İspanya'da Barcelona Lassa ile basketbol maçına çıkacak olan Pınar Karşıyaka'yı taşıyan uçak, Roma'ya acil iniş gerçekleştirdi.

PINAR KARŞIYAKA TAKIMI UÇAKTAYDI

Rahatsızlanan yolcuya ilk müdahale uçakta yapıldı. Türk Hava Yolları'na ait uçak, hastalanan yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından Barselona seferini tamamlamak üzerine Roma Havalimanı'ndan havalandı. Rahatsızlanan yolcunun hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Uçaktaki yolcuların arasında THY Euroleague'de yarın akşam Barcelona Lassa ile deplasmanda karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı oyuncuları da bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler