Pilotlarda kurşun izi yok

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Suriye tarafından düşürülen savaş uçağında şehit olan iki pilotun otopsilerin sonuçlandığını açıkladı. Yılmaz, şehit pilotlarda kurşun izine rastlanmadığını söyledi.Başbakan Erdoğan'ın Ankarada'ki büyükelçilere verdiği i

Pilotlarda kurşun izi yok

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Suriye tarafından düşürülen savaş uçağında şehit olan iki pilotun otopsilerin sonuçlandığını açıkladı. Yılmaz, şehit pilotlarda kurşun izine rastlanmadığını söyledi.



Başbakan Erdoğan'ın Ankarada'ki büyükelçilere verdiği iftar yemeğinde gazatecilerin sorularını yanıtlayan İsmet Yılmaz, şehit pilotlarla ilgili tamamlanan otopsi raporunun kamuoyuyla paylaşılmayacağını belirtti.



Yılmaz, "Raporu açıklamamız aileye hem saygısızlık hem de onların mahrumiyetini ihmal etmek anlamına gelir" dedi. 



Akdeniz’de düşürülen uçağın kuyruk bölümünün bulunduğunu ifade eden Bakan Yılmaz, bu parça üzerindeki incelemerin de devam ettiğini kaydetti.



İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanlığı'nın düşürülen uçakla ilgili yaptığı açıklamalarında bir çelişki olmadığını belirterek, "Başta ne dediysek aynı şeyler geçirli" ifadesini kullandı.



İsmet Yılmaz, 1 Ağustos’ta yapılacak Yüksek Askeri Şura toplantısı için de, "Ülke için hayırlı olacak, her şey normal seyrinde ilerliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem