Peygambere hakarete anlamlı tepki / Video

Kanal A'daki canlı yayında Hazreti Peygambere hakaret filmle ilgili çarpıcı gerçekler masaya yatırılırken, en anlamlı tepkilerden biri de sanatçı Mustafa Demirci'den geldi.Kanal A'da yayınlanan ve Bedrettin Uğur'un sunduğu Siyaset Masası programında bu ha

Peygambere hakarete anlamlı tepki / Video

Kanal A'daki canlı yayında Hazreti Peygambere hakaret filmle ilgili çarpıcı gerçekler masaya yatırılırken, en anlamlı tepkilerden biri de sanatçı Mustafa Demirci'den geldi.

Kanal A'da yayınlanan ve Bedrettin Uğur'un sunduğu Siyaset Masası programında bu hafta İslam Dünyasını ayağı kaldıran film provokasyonunun perde arkası deşifre edildi.
 
Programda filme en anlamlı tepkilerden biri de sanatçı Mustafa Demirci'den geldi. Tepkilerin peygamberimizi temsil keyfiyetine yakışır biçimde olması gerektiğini vurgulayan Demirci, herkesi salâvat-ı şerife getirmeye çağırdı.
 
 
İşte Demirci'nin Itri'nin bestesiyle seslendirdiği Salati Ümmiye ve anlamı çağrısı.
 
Salavat Nedir?
"Salavat" Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'i (sav) anmak, O'na selam göndermektir. Kuran-ı Kerim'de "Allâh ve melekleri Peygamber'e çokça salât ederler. Ey mü'minler! Siz de O'na çokça salât getirin ve tam bir teslimiyetle selâm verin." (el-Ahzâb, 56) buyrulmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem